Groothandel

Bent u op zoek naar een unieke aanvulling op uw sieradenassortiment? Sieraden4Life maakt trendy handgemaakte armbanden, kettingen en tashangers! Sieraden met een mooi verhaal.
Wij werken met een Nederlandse ontwerpster in Nairobi, Kenia. Zij ontwerpt ieder seizoen een nieuwe collectie volgens de nieuwste trends. Heeft u al een eigen idee of sieradenlijn, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u produceren.

De sieraden van Sieraden4Life onderscheiden zich niet alleen door unieke eigentijdse uitstraling maar ook door de vriendelijke prijsstelling en het verhaal achter de sieraden. De sieraden worden geproduceerd door vrouwen uit de sloppenwijk Kibera. Zij kunnen hierdoor een zelfstandig bestaan opbouwen.

Het gezicht van Sieraden4Life is actrice Birgit Schuurman. In overleg mag de afbeelding en naam van Birgit Schuurman worden gebruikt op de labels of voor promotiemateriaal.

Sieraden4Life heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van diverse trendy collecties van ontwerp tot levering in grote volumes. Wij zijn gewend aan strenge kwaliteitseisen en logistieke voorwaarden. Zo werken wij samen met  o.a.: Return to Sender, HEMA, de Bijenkorf, Biba, Stegman, Yves Rocher en Kruidvat.

Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag persoonlijk met u door.

Mail naar: info@sieraden4life.nl /* */ of neem contact op met Linda Janssen: 0297 257 404