Luxe Armband Lovely Natural Amazonite

Een mooie luxe armband van brass kralen in combinatie 9 met ronde natural Amazoniet kralen. Deze armband is ideaal om te mixen en matchen met andere armbanden uit onze 4Luxe collectie.

Amazoniet - Balans - Energie - Kalmerend

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie. Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt.

De Lovely Natural Amazonite armband heeft een mooi verhaal. De armband is met de hand gemaakt door moeders uit de sloppenwijk van Nairobi, Kenia . De moeders ontvangen hiervoor een Fair salaris en kunnen daarmee zorgen voor een betere toekomst voor henzelf en hun kinderen. Daarnaast worden door de verkoop van sieraden, scholen in Kenia ondersteund. Door het dragen of cadeau geven van deze fairtrade armband maak ook jij de wereld een stukje mooier.

De armband wordt verpakt in een luxe sieradendoosje.

Handmade & Fairtrade

€ 14,95

Gerelateerde producten